Ga naar content Ga naar footer
whatsapp-image-2024-10-03-at-152451

03-10-2024

Saskia Keulaars genomineerd voor 'Impact docent van het jaar 2024'

Wij zijn super trots op Saskia Keulaars

Saskia Keulaars, werkzaam als docent bij de Sportacademie van MBO Amersfoort, is door Young Impact genomineerd voor “Impact docent van het jaar 2024”.

Waarom Saskia

Saskia Keulaars geeft les op de Sportacademie van MBO Amersfoort. Zij maakt graag impact sámen met haar studenten. Ze laat hen zien hoe ze het verschil kunnen maken, bijvoorbeeld door beweegplannen te ontwikkelen voor bewoners in een verpleeghuis. Daarnaast heeft ze de samenwerking gezocht met een school voor jongeren met een beperking, wat resulteerde in vooruitgang voor zowel de bewoners als de jongeren, zowel mentaal als fysiek. De drijfveer van Saskia is om studenten te zien groeien terwijl zij ontdekken dat ze, door samen te bewegen, met veel plezier een positieve invloed op de samenleving hebben.


Ik ben enorm dankbaar dat we door beweeginitiatieven samen impact maken in de maatschappij, hoe mooi is dat!

Let op: Voordat je op Saskia kan stemmen moet je verplicht ook je stem uitbrengen op de andere 5 categorieën. Om hier snel doorheen te gaan kan je eventueel steeds bovenin kiezen voor “geen voorkeur”.

Young Impact

Young Impact, landelijke pionier op het gebied van jongerenactivatie, ziet een groeiend aantal docenten die zich bijzonder inzetten om jongeren te ondersteunen bij maatschappelijke vraagstukken. Om deze uitzonderlijke betrokkenheid te erkennen, heeft de organisatie zeven docenten genomineerd voor de titel ‘Impact Docent van het Jaar’. Op 21 november worden voor de achtste keer op rij de Young Impact Awards uitgereikt en gaan we ervoor dat Saskia de titel in de wacht sleept.